14 Temmuz 2015 Salı

Ağlamak İstiyorum


2000'li yılların başında İzmit Real AVM'de D&R açılmıştı. Çok mutlu olmuştum. Artık CD, Kitap almak için İstanbul'a gitmeye ya da Antalya'ya dönmeyi beklemeye gerek yoktu (Antalya'da okuyordum). Hatırlıyorum neredeyse yaz tatilimi D&R'da geçirmiştim. O sıralarda bir diğer mutluluğum Carrefour AVM'deki İnkılap Kitabeviydi. Ben hep oralardaydım. Ama nedense sonra peşi sıra kapandılar. Çok mutsuzdum. Sonra okulum bitip İzmit'te dönünce daha da mutsuz oldum. Neyse ki İstanbul yakındı. Çalışmaya başlayınca internetten kitap almaya başladım. Ama elbette eline alıp biraz göz atmanın keyfi bir başka. Yıllardır "keşke yeniden açılsa" dedik durduk İzmit'li kitap kurtları olarak. Veeee nihayet Symbol AVM de artık yine yeni yeniden bir D&R' ımız var. Çok da güzel. Hemen fotoğrafını çekip Instagramda paylaştım :) Fotoğraf çekerken çevremdekiler biraz tuhaf tuhaf baktılar :) 

Hemen alış veriş yaptık. En sevindiğim şeyse Sabit Fikir'i fellik fellik aramak zorunda kalmayacağım. 5 liraya da çok güzel kitaplar vardı ben Dünya Ağrısı'nı aldım. Instagram'da fotoğrafı paylaşınca "Aaa İzmit'te nasıl D&R yok muydu?" diye yorumlar geldi. Ya işte böyle şok edici bir durumdu çok şükür bitti :) 




4 yorum:

  1. Bir de kitapların üstüne şu gıcık etiketleri yapıştırmasalar pek güzel olacak ;)
    Senin adına çok sevindim :) keyifli okumalar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya çıkarsan olmuyor çıkarmadan korkunç duruyor
      Teşekkürler :)

      Sil
  2. Hayırlı olsun =) İnternet üzerinden alışveriş büyük kolayılık olsa da kitapçıları gidip dolaşmak, ne var ne yok bakmak ayrı bir keyif =)

    YanıtlaSil
  3. Ben Antalya'da yaşıyorum ve Remzi kitabevi'ni özlüyorum. Nasıl bir kitap istediğinizi söylediğinizde size cok guzel tavsiye verebilen aynı zamanda iyi okur olan çalışanları vardı, belki bilirsiniz...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...