29 Haziran 2011 Çarşamba

Agatha Christie Haftası (1-10 Temmuz 2011)

Görsel: Biblio


Nisan ayında o kadar Agatha Christie okumama rağmen ne kadar özlemişim. Canım Biblio ile yine bir Agatha Christie Okuması yapıyoruz. Bu sefer aynı kitaplardan aynı keyfi alacağız. Okuyacaklarımız Sevgili Biblio'nun en sevdikleri:



*Yılan İçini Döktü (Firavun Ağacı)

 Briç Masasında Cinayeti okumadım ve çok merak ediyorum. Gece Gelen Ölüm'ü yıllar önce okudum arkeoloji ile içiçe olduğu için çok sevmiştim ancak katili neyse ki hatırlamıyorum. Yılan İçini Döktü ise Agatha Christie'nin en özgün eserlerinden. Antik Mısır'da geçen bir cinayet öyküsü. Keşke daha çok bu tarzda yazsaymış gerçekten çok güzeldir.
Katılmak isteyenlere kapımız açık. Her ne kadar Biblio bana Kronolojik sıralamamı bozduğum için teşekkür etse de asıl teşekkürü ben ona borçluyum benim ile birlikte okuduğu ve bu şahane görsel için.  Ellerine sağlık canım. Muhteşem olmuş, okuyacağımız kitapların bir özeti. 
İyi okumalar... 

10 yorum:

  1. Merhaba, ben de blogunuza göz atarım arada okuma fikirleri almak için... Madem Temmuz 'da Agatha Christie okunuyor, hem de yaz tatili zamanı, ben de katılayım sizin okumanıza Temmuz ayında... üçünü okuyamam herhalde ama, en az birini okurum...
    Geçen ay Nil'de Ölüm'ü okumuştum, itiraf etmek gerekirse eskiden A. Christie'lerden aldığım zevki alamadım bu kitabında.. ama yine de A. Christie yeni şaslar verilmeyi hakeder..

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim yorumlarınız bekliyorum Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. Katılmak isterdim aranıza.En son okuduğum kitap 2 aya yakın bir süre elimde süründüğü için katılamıyorum =)

    YanıtlaSil
  4. Hiç okumadım Agatha Christie biliyor musun?Ama çok da merak ediyorum çünkü herkes çok beğenerek okuyor.

    YanıtlaSil
  5. cuma başlıyoruz inşallah Deniz'cim :) Yetmiyor bize Christie'ler cidden.

    Kolajımız da sayfana çok yakışmış bu arada. keyifli okumalar canım.

    DYGS. hoşgeldiniz okumalarımıza. yorumlarınızı ben de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Okuma hızınıza hayran kaldım ve çok kıskandım:)Sizle beraber Durgun Don'a başladım ve ben 3.cilde yeni geçiyorum.Siz bitirdiniz de yeni kitap seçtiniz ne diyeyim tebrikler:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Rebelsea üzüldüm :(

    Sevgii Kitap Kurdum bence okumalısın polisyenin kraliçesini okumadan olmaz :)

    Canım Biblio çok teşekkür ederim tekrar. Biliyorsun yılbaşında Noel'de Cinayet ve Noel Kekinin Gizemi'ni okuyacağım ama o kadar zaman bekleyebilir miyim? Sanmıyorum... Peki o zaman bana katılacak mısın? Sevgiler :)

    Sevgili Yeraz itiraf etmek gerekirse ben de 4. cildin son 50 sayfasındayım, henüz bitmedi bugün bitirip yarın yazımı yazmayı umuyorum. Sizin yorumunuzu da merakla bekliyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Daha önce Agatha Christie okumuştum ama Mısır'da geçen böyle gizemli kitaplarını merak ettim doğrusu ben de okumak isterim.. bu arada blogunuza ilk ziyaretim ama sanırım sık sık ziyaret edeceğim bundan sonra, çok güzel.. şablonunuz da müthiş:)

    YanıtlaSil
  9. Canım Deniz'cim elbette katılırım sana :) Noel Kekinin Gizemi'ni yeniden okumak zaten istiyorum. Ama Noel'de Cinayet'i ilk Agatha etkinliğimizde seçmiştim, onun yerine Ruhların Cinayeti'ni (sittaford) okusam olur mu o dönemde? Ve bir kar/nlı Christie daha seçeriz. :D

    Durgun Akardı Don'la ilgili yorumlarını da merakla bekliyorum. Senin yorumuna göre seneye :)okuyacağım ben de.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Eren hoşgeldiniz çok mutlu oldum, bu güzel yorum için teşekkür ederim. Okuduktan sonra yorumlarınızı yazmayı unutmayın lütfen eğer Mısır'ı seviyorsanız eminim kitabı da seveceksiniz görüşmek üzere :)

    Canım Biblio Ruhların Cinayeti (Sittaford Malikanesi'nin Gizemi) de soğuk kış günü için ideal olur. Umarım okuduğumuz dönemde kar yağar daha da güzel olur.
    Durgun Akardı Don'u seveceğini düşünüyorum ben çok beğendim içime işledi. Yorumumu bugün yazmaya çalışacağım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...