14 Mart 2014 Cuma

Ayın Kitap Ayracı


İki gün önce kargo aldım... İçinden bu güzel hediye çıktı. Otuz yıllık arkadaşım Tülay'dan. O kadar mutlu oldum o kadar beğendim ki... Hem altın rengini hem yeşili çok severim dahası ayraç denilince akan sular durur. Bundan daha ideal hediye olur mu? 

Canım arkadaşım artık arkadaştan öteyiz... Çok teşekkür ederim... İyi ki varsın... 

8 yorum:

  1. NE UZUN ARKADAŞLIK BÖYLE, ÇOK ŞANSLISIN..

    YanıtlaSil
  2. Kitap ayracinizi guzel gunlerde kullanin.Kitap okumaya ayri bir hava katiyor bu guzel ayraclar.Canim kizim bu yakinlarda banada guzel bir ayrac almis kitabimin arasina koymus.Nasil sevindim bilemezsiniz.Sevgili Deniz Kral Arthur Efsanesini anlatan kitap okumak istiyorum.Ama ne okuyacagimi bilemiyorum.Sizden kitap adi tavsiye etmenizi rica edecegim.Sevgiler DERYA (Yazilariniz ayni sekilde devam etsin kedinizi ozletmeyin lutfen)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya ne kadar güzel bir hediye olmuştur sizin için de
      Kral Arthur ile ilgili benim de uzun süredir okumak istediğim bir kitap var Sir Thomas Malory'nin Arthur'un Ölümü en iyi bu kitap diye biliyorum heyecanla okunacak günü bekliyor :)
      İlginize çok teşekkür ederim elimden geldiğince tekrar eski yazma hızıma geri dönmeye çalışıyorum Sevgiler

      Sil
  3. Ne kadar güzel, ne değerli bir hediye =) Güle güle kullan sevgili Deniz ;)

    YanıtlaSil
  4. merhaba deniz hanım
    Neredeyse her ayın bir ayıracı var çok güzel. Bu ayıraları nerelerden alıyorsunuz nasıl buluyorsunuz? Merak ettim Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler valla belli bir yer yok kimi hediye kimi gezilerden kimi D&R dan koleksiyon yapınca algıda seçicilik oluyor sanırım
      Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...