3 Mart 2011 Perşembe

Dünya Kitap Günü ve Mart Kitap Ayracı

Herşey güzel gidiyordu. Pazartesi günü blogger'ın mahkeme kararı ile kapatıldığını öğrenene kadar. Ben çok şükür hala erişebiliyorum. Ancak diğer arkadaşlarım erimedikleri için ne anlamı kalıyor ki? Herkesin keyfi kaçmış durumda. Bir kısım wordpress'e geçmek, en azından yedeklemek durumunda kaldı. Halbuki bugün "Dünya Kitap Günü" güzel şeylerden bahsetmek daha iyi olmaz mıydı? Dijitürk Google'a suç atıyor. Bakalım neler olacak, neler yaşanacak. Elbet açılacak ama ne zaman. Tek isteğim bloguma dokunma.

Dünya kitap gününüz kutlu olsun. 







Bu güzel ayraçlar benim bir tanecik arkadaşım Serap'ın hediyesi kendi elleriyle yapmış bayıldım, hele zürafalısına bittim. Zürafa bizim özel hayvanımızdır. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum canım.

8 yorum:

  1. Bu günlere de şükür. belki yarın öbür gün hiç açamayacağız bloglarımızı. bu sansürcü zihniyet ile ancak beraber durursak baş edebiliriz. Dünya kitap günümüz kutlu olsun. Hala yazdıklarını okuyanlar var yani merak etme:) ayraçlarında süpermiş ama gerçekten. çok şekerler:)

    YanıtlaSil
  2. Aslında tuhaf blogumu kendim için yazmaya başlamıştım ama gün geçtikçe okurların artması beni daha çok motive etti okumak ve okunmak çok keyifli, bu sorunun bir an önce geçmesi dileği ile...

    Teşekkür ederim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. blog yazarları olarak kısa bir süre sonra özgürlüğümüze tekrar kavuşacağımızı hayal etmekten ve oraya buraya kınayıcı mesaj atmaktan başka bir şey gelmiyor elden ne yazık ki! yine de umudumuzu yitirmemek lazım. her şeye rağmen yazmaya devam!

    YanıtlaSil
  4. Hoşgediniz keşke daha güzel bir zamanda hoşgelmiş olsaydınız... Kesinlikle umudumuz kırılmış olsa da yazmaya devam... Zaten onlar bunun için uğraşıyor sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Benim güzel yürekli güzel yüzlü melek arkadaşım. Sen herşeyin en güzeline layıksın güle güle kullan tatlım... bende en çok zürafalısını sevdim. Zaten nerde bir zürafa var ben ordayım... Seni çooook seviyorum canım.

    YanıtlaSil
  6. birtanem canım eline sağlık tekrar teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. balıklı ayraca baıldım, belki balık burcu olduğumdan sebep:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...