18 Temmuz 2014 Cuma

Okumak İstiyorum



Kürşat Başar'ı çok severim. Lisedeydim sanırım Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları'nı okuduğum zaman. En sevdiğim kitabıdır. O zamandan sonra tüm külliyatını okudum. Yeni kitabı "Yaz" çıktığından beri dilimde. Sonunda Canım eşim bana hediye almış. Çok teşekkür ederim :)
Hesse okumamız biter bitmez hemen okuyacağım Heyecanla bekliyorum. Siz okudunuz mu? 

9 yorum:

  1. okumaz mıyım?))... Yaz gibi uçuş uçuş ama aynı zamanda hüzünlü de... Çocukluğa yazılmış bir ağıt gibi okudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel sabırsızlanıyorum teşekkürler :)

      Sil
  2. Kürşat Başar'ın sadece bir kitabını radyodan dinledim; Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum gerçekten başarılıydı, değişik bir ifade tarzı vardı. Diğer kitaplarını da sen yazdığında merak ediyorum canım ama henüz okuyamadım maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bir gün birlikte okuyalım umarım seversin :)
      Sevgiler

      Sil
    2. Çok isterim Deniz'cim, zaten bir dahaki siparişimde birkaç kitabını alacağım inşallah. Kürşat Başar için de bir okuma yaparız, ne güzel olur.

      Sil
    3. Çok güzel olur Canım :D

      Sil
  3. Kursat Basari daha once hic okumadim.Pek cok okunacak kitap beni bekliyor.Graziella yeni bitti.Cok guzel bir kitapti.Simdi elimde Edith Wharton in Aksam Cayi adli kitabi var.Bu ayi cok sevdigim bu yazara ayirdim.Kursat Basarin kitabini siz okuyunca yazarsiniz olmaz mi.Boylece bizde ogrenmis oluruz.Bu yontemi kizimdan ogrendim.Anne sen oku bana anlatirsin diyor.Nasil iyi bir yontem degil mi.Simdiki gencler cok akilli cook.Hic okumanin verdigi tat dinlerken alinir mi :) Oyle degil mi.
    Sevgiler Sadik Okuyucunuz Derya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Graziella güzeldir. Ben de Wharton okumadım maalesef dediğiniz gibi çok kitap var okunacak sıra gelmiyor. Sayfalarca listem var. Umarım tüm isteğimiz yazarları okuyabiliriz. Kürşat Başar'ı okur okumaz yazacağım.
      Gençler gerçekten çok akıllı ve pratikler ama okumak çok güzel umarım hepsi okumanın tadına varabilirler.
      Sevgiler Derya :)

      Sil
  4. Bu kitabı tatilde olmasam iki günde değil birkaç saatte bitirirdim. Dili, hikayenin gerçekliği, içindeki hüzün cidden insanı etkiliyor. Bu yazarın okuduğum ilk kitabı ve diğerlerini almak için evdeki kitaplarımı çabucak okumayı planlıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...