2 Ocak 2015 Cuma

2014

 
Herkese iyi seneler...
Bu sene kitap okuma hedefime ulaşsam da  (Okuduklarıma buradan göz atabilirsiniz) blog için kötü bir seneydi. Nedense elim bir türlü yazmaya gitmedi,gidemedi. Bu durumda yüksek lisans yapmamım etkisi olduğuna inanıyorum. İnstagram'ın da bloglarıma olumsuz etkisi olduğu kanaatindeyim. Orada hemen bir şeyler yazıp çabucak paylaşmak kolayıma gelmiş olabilir. Bu sene bunun değişmesini umuyorum. Ama çok da umut vermek istemiyorum çünkü yüksek lisansımda tez aşamasına geçtim. Bu sene beni hem büyük bir okuma hem de yazma süreci bekliyor. Bu bloğu nasıl etkileyecek çok merak diyorum. Eskiden daha mı çok vaktim vardı acaba?  Ya da daha çok hevesim. Bu sene kendimi çok yorgun hissettim. Daha ağır okudum kitaplarımı. Nedenini çok da bilemiyorum. Yaş mı acaba? :)
Neyse en azından okuma hedefime ulaştım. Sevgili Biblio ile güzel okumalar gerçekleştirdik.
Devamını yeni yıldan diliyorum.
Bugün facebook'da gezinirken bir başka "challenge" ile karşılaştım.
 
 
Çok hoşuma gitti. En azından tez dışında kitap okumayı seçerken bana fikir verebilir diye düşünüyorum. Sene sonunda bakalım maddelerden hangileri işaretlenmiş olacak. Şimdiden merak ediyorum.
Geçen sene okuyup da yorumunu yazamadığım kitaplar çok... Hepsini olmasa da bir kaç kitabı yazmak şu an ilk hedefim.
Eğer sıkılmazsanız bu sene daha çok tezimde faydalandığım kitaplar bloğumda yer alabilir.
Bu arada tez konum oldukça ilginç. Doğaüstü varlıklar üzerine halk inançlarını araştırıyorum.
Herkese bol kitaplı, huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.
 
 
 
 

9 yorum:

  1. Tez konunuzla ilgili kitapları sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de bu yıl farklı kitaplar okumak istiyorum. Geçen yıl okuduklarımdan çok memnun kalmadım. Sizden kopya çekeceğim :) Umarım yeni yılda sizi daha çok blogda görürüz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım her şey çok güzel olur

      Sil
  2. Nice senelere sevgili thalassapolis! Tez yazımında başarılar dilerim şimdiden ;) Instagram gerçekten çok etkiliyor bloglarımızı, vakit bulmak zor olabiliyor bloga yazmaya ama Instagram'da dediğin gibi kolayca paylaşabiliyoruz. Yine de tabii ki blogların yeri çok başka. Sen ne yazarsan okuruz biz ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Sevgili Güngör
    Umarım daha iyi planlarım hayatımı ve vakit ayırabilirim bloğuma
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ben Goodreads challange'ı tamamlayamadım. Bu sene tümdem hedef koymamaya karar verdim. Liste güzelmiş ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet liste çok güzel umarım ben de tezden vakit buldukça listeden seçim yapabilirim teşekkürler :)

      Sil
  5. Yazılarınızı ilgiyle takip eden birisi olarak az yazmanıza gerçekten üzülüyordum ama tez dönemi ciddi bir disiplin ve konsantrasyon isteyen bir süreçtir.Ziraa bende bu süreci tamamlamak üzereyim ve sizi çok iyi anlıyorum.
    Tez konunuz bana da ilginç geldi ama her zaman böyle değişik konularda akademik araştırmalar yapılmasını takdir etmişimdir.Başarılarınızı devamını dilerim (ve tabiki bol kitaplı günler )
    ama güzel kitaplarınızı ve yazılarınızı bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. 2014 yılı içerisinde okuduğunuz Agatha Christie romanları arasında Altın Kitaplar'ın henüz çevirmediği eserler mi var?

    YanıtlaSil
  7. En kısa sürede blog enerjinin tazelenmesini diliyorum canım.

    Bu sene okuduğum kitapları gözümün önüne yığıp, odanın dağınıklığına sinir olarak, son okuduklarıma kadar gelebildim çok şükür yazma açısından. Gece Kütüphanesi'ni ihmal edince ciddi ciddi üzülüyorum. Bir de yorumlarını çok özlüyorum. ♥

    Bol okumalı-yazmalı, huzurlu bir sene olsun inşallah. Arada minik minik okumalarımız da olur belki :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...