6 Ağustos 2012 Pazartesi

Agatha Christie Okumaları [Ağustos 2012]


Güzel bir yaz A.C. okumadan olur mu? Bizce olmaz dedik ve Canım Biblio ile Ağustos ayımızı yine yeni yeniden Agatha'ya adadık. Kapımız her zaman ki gibi açık. 

Benim son Fowles kitabım biter bitmez başlayacağım. Okuyacaklarım yine kronolojik. Ancak Zarif Bir Cinayet Gecesi'ni henüz bulamadım. Arayış içindeyim. Onun yerine Sevgili Biblio'nun çok sevdiği benim de tesadüfen bulduğum Geceyarısı Cinayeti'ni okuyacağım.

Edit (26.08.2012): Bu yazıya yorum bırakan Sevgili Black Eagle bana kendi kütüphanesinden Zarif Bir Cinayet Gecesi'nin Yürüyen Ceset adıyla yayınlanmış olan baskısını gönderdi. Sağolsun çok zahmet oldu ve makbule geçti. Sonra bu yazıyı okuyan arkadaşım Suzan da bir sahaftan bulup gönderdi. Ona da  ayrıca teşekkür ederim zahmeti için. Kısmet işte "körün istediği bir göz Allah verdi iki göz" sözü nasıl uygun düştü. Sevgili Black Eagle'dan ödünç aldığım için onu İzmit'e döner dönmez göndereceğim. Tekrar teşekkürler Black Eagle ve Suzan :))

Çok merak ettiğim için Geceyarısı Cinayeti'nden başlayacağım. Bu kitaplar içinde Çarpık Evdeki Cesetler ve Bayan McGinty'nin Ölümü'nü okumuştum. Çarpık Evdeki Cesetler'i çok sevdiğimi anımsıyorum ama olayı net anımsamıyorum. Ağustos yine güzel geçecek. 

Canım Biblio'ya hazırladığı şahane görseller için teşekkür ederim. Her zaman ki gibi şahaneler.

13 yorum:

  1. Zarif bir cinayet gecesini altın kitaplar arka sokaktaki cinayet olarak bastı. Bir dahaki sefere aklınızda bulunsun.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ama sanırım aynı kitaptan bahsetmiyoruz Arka Sokaktaki Cinayet orjinal adı Murder in the Mews (1937) olan bir öykü kitabı. Sevgiler...

      Sil
  2. Canım Geceyarısı Cinayeti yazını sabırsızlıkla bekliyorum. Çarpık Evdeki Cesetler'i de aynı şekilde. Çok güzel bir ay olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Canım senin ile tüm okumalarmız şahane zaten ^.^

      Sil
  3. zarif bir cinayet gecesi ile arka sokaktaki cinayet farklı kitaplar,
    sanırım en cok geceyarısı cinayeti-endless nightı begenecek ve muhtemelen en cok ona sasıracaksın, bende sanırım Zarif Bir Cinayet Gecesi 2 farklı isimle 2 tane var isterseniz kargo yapabilirim.

    YanıtlaSil
  4. zarif bir cinayet gecesi ile arka sokaktaki cinayet farklı kitaplar,
    sanırım en cok geceyarısı cinayeti-endless nightı begenecek ve muhtemelen en cok ona sasıracaksın, bende sanırım Zarif Bir Cinayet Gecesi 2 farklı isimle 2 tane var isterseniz kargo yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? Size nasıl ulaşabilirim acaba? Çok mutlu oldum teklifinize

      Sil
    2. facebookdan sıze mesaj attım, adresinizi ordan ozel mesajla atarsanız kargonuzu gonderebilirim.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim yazıyorum mesaj
      Sevgiler :))

      Sil
  5. Karıştırmışım öğrenmiş oldum.:)) ben de size katılıcam galiba

    YanıtlaSil
  6. Benim okuyacaklarım:
    -porsuk ağacı cinayeti
    -ölüm oyunu
    -ölüm sessiz geldi
    gerisine henüz karar vermedim öneriniz var mı?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...